Amprenta de iris! Dotari SF pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S5 (VIDEO)

Data: 17/12/2013 | Autor: .

Samsung

Continua sa apara informatii spectaculoase, pe surse, privind cea de-a cincea generatie a smartphone-ului Galaxy S, gadget care ar urma sa fie lansat in primavara anului viitor.

Potrivit Android and Me, telefonul ar urma sa includa, printre altele, un sensor de iris. Cu alte cuvinte, telefonul va recunoaste ochii proprietarului si se va debloca in momentul in care acesta il priveste.

Pe langa senzorul de iris, Galaxy S5 ar urma sa vina cu un display QHD de 5 inchi si 587 ppi, cu rezolutia 2560×1440 pixeli, cel mai spectaculos din gama Samsung.

GadgetReport.ro relata, anterior, ca noul S5 va avea cel mai puternic procesor dezvoltat de Samsung, octa-core-ul Exynos 6, pe arhitectura 14 nm si suport pe 64 de biti.

Telefonul ar urma sa beneficieze de  3 GB de RAM si o camera de 16 GB capabila sa inregistreze video in 4K si de o baterie de 4000 mAh.

Daca sunteti curiosi cum ar putea arata noul telefon, urmariti clipul de mai jos. Jurnalistii de la O2GuruTV au incercat sa adune toate informatiile, iar rezultatul este unul cu adevarat spectaculos.