Galaxy S5 vine in februarie. Cum arata cel mai spectaculos telefon Samsung (VIDEO)

Data: 19/12/2013 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S5Sud-coreenii de la Samsung vor sa lanseze cea de-a cincea generatie a smartphone-ului Galaxy S in luna februarie, la Mobile World Congress, cu o luna mai devreme fata de termenul stabilit initial.

Motivul? Galaxy S4 nu a inregistrat vanzarile asteptate, smartphone-ul fiind considerat doar un S3 cu cateva imbunatatiri nesemnificative. Dovada ca, in mod paradoxal, Galaxy S3 a continuat sa se vanda la fel de bine, gratie pretului inferior.

Cu S5, sud-coreenii spera sa inchida gura celor care spun ca au adoptat “moda” celor de la Apple, de a lansa an de an un telefon putin mai bun decat varianta precedenta.

Ultimele informatii aparute pe surse in presa internationala vin sa sustina ceea ce GadgetReport.ro relateaza de cateva luni bune. S5 va fi primul telefon Samsung cu ecran  quad HD de 5 inchi si 587 ppi, cu rezolutia 2560×1440 pixeli, prins intr-o carcasa metalica.

GadgetReport.ro relata, anterior, ca noul S5 va avea cel mai puternic procesor dezvoltat de Samsung, octa-core-ul Exynos 6, pe arhitectura 14 nm si suport pe 64 de biti.

Telefonul ar urma sa beneficieze de  3 GB de RAM si o camera de 16 GB capabila sa inregistreze video in 4K si de o baterie de 4000 mAh. In plus, daca iPhone are senzor de amprenta, sud-coreenii vor introduce pe noul telefon un scaner de iris.  Cu alte cuvinte, telefonul va recunoaste ochii proprietarului si se va debloca in momentul in care acesta il priveste.

Daca sunteti curiosi cum ar putea arata noul telefon, urmariti clipul de mai jos. Jurnalistii de la O2GuruTV au incercat sa adune toate informatiile, iar rezultatul este unul cu adevarat spectaculos.