Cel mai tare telefon chinezesc, certificat de Google (VIDEO)

Data: 23/12/2013 | Autor: .

oppo-N1Chinezii de la Oppo au obtinut certificarea Google pentru cel mai nou smartphone, modelul N1. Gadgetul, ce va putea fi cumparat online de pe 24 decembrie, spera sa concureze, cu succes, cele mai importante telefoane din piata, de la Samsung Galaxy S4 la iPhone 5s. 

CyanogenMod, cei care ofera un Android special pentru acest telefon, au anuntat ca au obtinut Google’s Android Compatibility Test Suite (CTS) si Compatibility Definition Document (CDD), certificate care le dau oficial accesul la Google apps si Play Store.

N1 devine, astfel, primul telefon cu CyanogenMod aprobat de Google.

Oppo N1 vine cu un ecran de 5.9-inch 1080p IPS, un procesor de 1.7GHz quad-core Snapdragon 600, 2GB de RAM, si un spatiu de stocare intre 16GB si 32GB. Oppo N1 prezinta o camera de 13 MP, prima rotativa din lume , capabila sa inregistreze in Full HD cu sunet surround.

Pentru 449 euro (16 GB) sau 479 euro (32 GB)  puteti cumpara de AICI  un telefon de top, ce rivalizeaza cu cele mai performante smartphone-uri din piata.

Nu se stie, pentru moment, daca telefonul va ajunge si in Romania. Daca nu il vedeti in magazine sau la operatori, il veti putea cumpara de pe magazinul oficial al producatorului.

Pe youtube au inceput sa apara si primele unboxing-uri, iar reactiile sunt pozitive.