Animaţia Zootopia va face furori în cinematografe

Data: 3/03/2016 | Autor: .

zootopia lansare gadgetreport.ro

Noul film de animaţie al studiourilor Disney, Zootopia, care va debuta în weekend pe marile ecrane, ar putea înregistra încasări de peste 60 de milioane de dolari în primele două zile de la lansare, urmând să ajungă astfel pe primul loc în topul celor mai vizionate producţii cinematografice din SUA, estimează experţii citaţi de Variety.com.

Animaţia, o fabulă modernă care aspiră să devină „una din mărcile Disney ale secolului XXI”, spune povestea unui iepure şi a unei vulpi într-o lume fictivă, Zootropolis, locuită de animale vorbitoare.

Filmul prezintă aventurile iepuraşului Judy Hopps (Ginnifer Godwin) şi a noului ei prieten, vulpoiul Nick Wilde (Jason Bateman), care vor să descifreze misterul unor dispariţii care au pus pe jar poliţia din Zootopia, formată din rinoceri, elefanţi, gheparzi şi bivoli, relatează GadgetReport.ro

Zootropolis se doreşte a fi o parabolă a lumii în care trăim, cu toate faţetele sale, de la infracţionalitate la showbiz. Nu lipsesc reţelele de socializare şi chiar celebrităţi ale muzicii pop precum gazela Gazelle (Shakira), care interpretează tema principală a filmului ‘Try Everything’.

Zootopia este regizat de Byron Howard (Tangled), după un scenariu de Jared Bush. „Este poate cel mai complex film făcut vreodată de Disney”, a declarat regizorul Byron Howard.

Filmul va debuta în weekend şi pe ecranele din România.