Anna, Poms și Annabelle 3. Cele mai interesante premiere cinematografice din luna iulie

Data: 14/06/2019 | Autor: .

Vertical Entertaiment va aduce în luna iulie trei noi filme, foarte interesante, pe marile ecrane. Unul dintre ele este mult așteptatul Annabelle 3,  un nou episod din universul The Conjuring. Filmul, considerat una dintre cele mai bune producții horror din ultima vreme, va fi urmat de ANNA, povestea unui asasin ce nu își ratează ținta, și de Poms, o comedie în care vârsta nu mai este un impediment pentru o trupă de majorete pensionare, relatează GadgetReport.ro

Annabelle 3 continuă povestea sinistră a păpușii din universul  Conjuring ( Trăind printre Demoni). Malefica Annabelle revine cu cel de-al treilea film din serie, din 12 iulie, în premieră pe marile ecrane.

Pentru Gary Dauberman, scenaristul filmelor „Annabelle”, „It” și „The Nun: Misterul de Mânăstire”, horror-ul „Annabelle 3” reprezintă filmul său debut în calitate de regizor, unde lucrează alături de echipa consacrată de producători Peter Safran (Aquaman) şi James Wan.

Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă si să o închidă într-o cutie sfințită.

Însă, într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.

„Annabelle 3” va debuta pe 12 iulie pe marile ecrane de la noi din țară.

ANNA prezintă povestea frumoasei Annei Politova, un asasin antrenat să nu își rateze ținta și să facă față oricărei confruntări.

Filmul ne va duce într-o cursă electrizantă cu un ritm alert și o acțiune explozivă.

Filmul ANNA o are în rolul principal pe top-modelul Sasha Luss, alături de o distribuție impresionantă din care mai fac parte și Luke Evans, Cillian Murphy și Helen Mirren.

Distribuit de Vertical Entertainment,  „ANNA” este regizat de reputatul Luc Besson și va avea premiera pe marile ecrane pe 19 iulie.

Film

Posterul filmului ANNA

Poms este un film plin de umor și emoție ce  spune povestea Marthei, o femeie demult trecută de prima tinerețe, care decide să se mute într-o comunitate restrânsă de pensionari pentru mai multă liniște și odihnă.

Însă, după ce se împrietenește cu câteva vecine, și la insistențele acestora, Martha înființează o trupă de majorete de vârsta a treia.

Împreună cu Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier) și Alice (Rhea Perlman) se antrenează intens pentru a participa la un concurs dedicat, demonstrând astfel că nu e niciodată prea târziu să-ți urmezi visurile.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul Poms are premiera pe marile ecrane pe 26 iulie.