AOC a lansat un monitor cu rezolutia dubla fata de Full HD

Data: 10/12/2013 | Autor: .

q2770Pqu_front_liquid_designAOC a lansat noul monitor Super PLS de 27” (68.6 cm). Cu o rezoluție WQHD (Wide Quad High Definition) de 2560 x 1440 pixeli, acest model LED din gama Professional vine cu un timp de raspuns de 5 ms si peste 3.6 milioane de pixeli – aproape de două ori mai mult decât monitoarele convenționale Full HD.

Super PLS (Plane-to-Line Switching) este o tehnologie a display-ului ce oferă luminozitate superioară și unghiuri ample de vizualizare. Astfel, panoul monitorului q2770Pqu
permite o stabilitate superioară a culorilor din unghiuri de vizualizare de până la 178° (atât pe verticală, cât și pe orizontală). În același timp, acesta redă imagini într-o luminozitate de până la 300 cd/m² chiar și în medii cu lumină ambientală puternică.

Modelul PLS primește semnal prin mufele VGA, DVI-D și HDMI, alături de DisplayPort-ul integrat. În același timp, q2770Pqu include difuzoare și un hub USB integrat în ramă, pentru acces facil. Memory stick-uri, camere digitale, hard drive-uri și nenumărate alte gadgeturi USB pot fi conectate prin intermediul a patru mufe (două conforme cu standardele USB-ului 2.0 și 3.0).

Piciorul monitorului oferă ergonomie completă, permițând ajustarea pe înălțime, cu până la 130 mm, înclinarea, rotirea la 90° și pivotarea ecranului. Astfel, utilizatorii pot vizualiza în cea mai comodă manieră tabele de mari dimensiuni, documente sau fotografii.

Datorită ecranului LED cu iluminare din spate, consumul de energie nu depășește 29 W, Software-ul inteligent precum ”e-Saver” și ”Eco Mode” ajută la rândul său la reducerea consumului de curent electric.

Monitorul q2770Pqu are 3 ani de garantie si va fi disponibil din luna ianuarie 2014 la un preț recomandat de 2499 lei.