Trei cadouri ieftine si bune, pentru barbati, de Mos Craciun (VIDEO)

Data: 11/12/2013 | Autor: .

santa-clause-operation-santa-lead

Va intrebati ce cadouri speciale sa faceti celor dragi de Mos Craciun? Va dam trei idei de gadgeturi destul de ieftine care, cu siguranta, o sa fie primite cu placere.

Primul este boxa Allview S-Bass. Este un gadget foarte interesant, cu o autonomie de sase ore, care se conecteaza  la orice telefon, tableta sau calculator prin bluetooth.bluetooth_2_06

Pe langa faptul ca reda muzica la un nivel calitativ foarte bun, cu mult bass, are si speaker incorporat, asa ca veti putea sa o folositi pentru convorbiri telefonice.

Gadgetul are butoane de volum, play si pauza, iar bateria se incarca prin mini-USB. Costa in jur de 120-130 lei si o gasiti pe site-ul allview dar si pe alte site-uri si in magazine.

Un alt gadget spectaculos este Tronsmart MK 908, un mini-PC, cat un stick USB, care transforma orice televizor intr-unul inteligent, probabil cel mai puternic din piata.

tronsmart1 Costa numai 56 de dolari pe geekbuying.com, dar il puteti gasi si pe Amazon.  La acesti bani primiti un mini-pc ce se conecteaza la mufa HDMI a televizorului si va aduce pe ecran un sistem de operare Android 4.1.2 complet functional.

Astfel veti putea vedea filme si seriale online, citi mailurile si sa navigati pe internet direct pe televizor. Veti descoperi, astfel, ca investitia intr-un smart TV de zeci de mii de lei este complet inutila.

Cu un televizor LED, LCD sau plasma obisnuit si acest gadget, veti avea toata experienta Android, la un pret incomparabil mai mic.tronsmart2

Un review complet al gadgetului il puteti citi AICI.

Al treilea gadget pe care il propunem drept cadou ideal de Mos Craciun este robotul USB R2-D2.

Gadgetul, ce imita legendarul robot din Star Wars, se alimenteaza de la priza de 12 Volti de pe masina si iti poate incarca telefonul, tableta sau orice alt gadget, gratie celor 2 porturi USB. In plus, te anunta prin semnale luminoase si sonore cand gadgeturile tale sunt incarcate.

Un gadget original pe care il puteti cumpara de pe ThinkGeek la pretul de 49.99 dolari.