A aparut clona lui Galaxy Note. O chinezarie interesanta (VIDEO)

Data: 28/03/2012 | Autor: .

Chinezii au lansat pe piata o noua clona. Dupa iiPhone’s si Galaxxy SX2, a aparut si Knockoff Galaxy Note, o replica destul de reusita a smartphone-ului tableta al celor de la Samsung. Pretul chinezariei este insa la jumatate fata de cel al gadgetului original.

Telefonul chinezesc arata, la prima vedere, aproape identic cu cel original. Cutia are brandul Samsung, iar telefonul are un ecran de aceleasi dimensiuni – 5,3 inch, relateaza micgadget.com

Display-ul este unul multitouch cu o rezolutie de 800×480 si, din imaginile prezentate in demo-ul video de mai jos, pare sa raspunda destul de bine la comenzi.

Telefonul ruleaza un procesor de MTK 6573ARM7+ARM9 dual-core processor (clocked la 650+280Mhz), cu ajutorul a 768MB RAM si 512MB of ROM. Pare ca se descurca multumitor, dovada ca aplicatiile se deschid rapid, iar jocurile se misca decent.

Smartphone-ul chinezesc are o camera de 8 MP si o alta de 1,3 MP. Nu stim insa cum filmeaza pentru ca demo-ul se concentreaza pe capacitatile de gaming ale gadgetului.

Pretul telefonului este de 1,430 yuani, in jur de 231 dolari. Adica jumatate din pretul telefonului original.

Samsung Galaxy Note costa in Romania, fara conectare,  intre 2200 si 2700 lei. Vezi o analiza comparativa aici.

Nu se stie daca telefonul va putea fi comandat si din strainatate. Nu este exclus ca acesta sa apara, in curand, pe ebay.