Made in Romania. Allview a lansat luni un telefon cu stoc epuizat

Data: 2/04/2012 | Autor: .

Allview a anuntat, luni dimineata, lansarea oficiala a versiunii albe a smartphone-ului P3 AllDro. Numai ca, accesand site-ul companiei, rezulta ca stocul de telefoane este deja epuizat.

 P3 AllDro alb dispune de un ecran de 4.1” la o rezolutie de 480×800 px, ruleaza sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread, are GPS, memorie externa de pana la 32GB si conectivitate la internet prin 3G HSPA si Wi-Fi.

In plus, utilizatorii au la dispozitie functia Hotspot prin care P3 AllDro se transforma intr-un router 3G si permite conectarea la internet a 8 dispozitive.

Smartphone-ul este echipat cu o camera foto de 8 MP cu auto focus. Telefonul include si un software original, care prezinta trei aplicatii Allview preinstalate: AllNews, Selfcare Stunnel si AplyStore.

P3 Alldro alb poate fi achizitionat prin intermediul magazinului online Allview si din magazinele partenere la pretul de 999,01 lei.

UPDATE ORA 11.00: Allview a precizat ca anuntul de pe site – „stoc epuizat” – a fost o eroare si ca aceasta a fost remediata.