Oferta spectaculoasa RCS&RDS. Samsung Galaxy S si internet nelimitat

Data: 4/04/2012 | Autor: .

RCS&RDS a lansat o campanie promotionala agresiva prin care ofera la pachet un smartphone la pret subventionat impreuna cu servicii de comunicatii mobile.

Unul dintre terminalele oferite la pret subventionat de RCS&RDS este smartphone-ul Samsung I9001 Galaxy S Plus, care e disponibil la pretul de 530 de lei impreuna cu un abonament de 10 euro pe luna, pe 2 ani.

Telefonul poate fi cumparat si in 12 rate egale de 45 de lei/luna, care se adauga la plata abonamentului.

Oferta este momentan disponibila doar in Oradea, relateaza Ziarul Financiar.

Alaturi de Samsung I9001 Galaxy S Plus, RCS&RDS ofera si alte produse Samsung si Nokia, la pachet cu abonamente de 4,5,7 si 10 euro (plus TVA) pe luna.

Abonamentul de 10 euro include trafic nelimitat pe internet (cu o limita de viteza dupa depasirea unui trafic de 2 GB), 200 de minute de apeluri video in reteaua RCS&RDS si apeluri nelimitate in reteaua fixa si mobila a RCS&RDS. Un minut de apel catre celelalte retele de telefonie mobila nationale (Orange, Vodafone etc.) are un tarif de 3 eurocenti/ minut (plus TVA), potrivit datelor furnizate de operatorii din call-center-ul companiei.

Pentru a utiliza apelurile video, clientii RCS&RDS trebuie sa achite, o singura data, o taxa de activare a serviciului de 1,24 euro.
Abonamentele de telefonie mobila cu smartphone inclus pot fi achizitionate independent de alte servicii ale RCS&RDS.