Nokia ataca iPhone. O campanie fara precedent pentru Lumia 900 (VIDEO)

Data: 3/04/2012 | Autor: .

Nokia a lansat o campanie de promovare mai putin obisnuita pentru noul sau telefon, Lumia 900. Prin intermediul unui site, smartphonebetatest.com, compania prezinta o serie de clipuri video in care face misto de smartphone-ul celor de la Apple.

In clipurile video postate pe site, Nokia prezinta o serie de imagini blurate si pixelate care prezinta discutii intre utilizatorii de iPhone pe tema problemelor cu care se confunrta acesta, de la design la semnalul slab.

Chiar daca, oficial, Nokia nu si-a asumat site-ul respectiv, WPCentral a descoperit in codul sursa al paginii un link catre Nokia.com. Mai multe clipuri vedeti aici

Nokia Lumia 900 va fi lansat, oficial, pe 8 aprilie. De altfel, pe site-ul smartphonebetatest.com exista un counter care calculeaza timpul ramas pana la lansarea telefonului.

Telefonul vine cu un ecran de 4.3-inch Clearblack AMOLED, un procesor de 1.4GHz, 512Mb de RAM, o capacitate de stocare de 16GB, conectivitate 4G LTE, o camera de 8 megapixeli cu lentile 28mm f/2.2 Carl Zeiss si o baterie de 1830 mAh.

Pentru piata europeana, Nokia ar putea veni cu o camera mai buna, de 12 MP, a scris, recent, GadgetReport.ro