A aparut primul review al noului LG Nexus (Galerie Foto)

Data: 14/10/2012 | Autor: .

Noul smartphone Nexus al celor de la Google se prefigureaza a fi un secret la fel de prost pastrat ca si iPhone 5, despre care am stiut mai tot ce se putea sti cu saptamani bune inainte de lansare.

Dupa mai multe zvonuri si fotografii aparute in ultima vreme pe internet cu smartphone-ul care va fi produs, se pare, de LG, un site din Belarus a reusit sa puna mana pe telefon si sa publice primul review complet al acestuia.

Astfel, potrivit review-ului celor de la Onliner.by, design-ul noului smartphone este similar cu cel al Galaxy Nexus. Diferentele sunt reprezentate de slotul micro SIM, plasat in partea stanga a device-ului, ecranul plat in locul celui curbat de pe modelul produs de Samsung, dar si jack-ul pentru casti, mutat acum in partea superioara a smartphone-ului.

La capitolul specificatii interne, noul LG Nexus va veni echipat cu un procesor quad-core Snapdragon S4 si 2 GB de memorie RAM.

Display-ul va fi unul IPS la o rezolutie de 1280×720 pixeli si o diagonala de 4,7 inchi.

In ceea ce priveste performantele, site-ul din Belarus noteaza ca telefonul ce ruleaza Android 4.1.2 Jelly Bean este plin de bug-uri, insa este de asteptat ca toate problemele sa fie rezolvate pana la lansarea oficiala.

Cel mai probabil, device-ul bazat pe modelul LG Optimus G va fi prezentat de Andy Rubin, fondatorul Android Inc. si Senior Vice President of Mobile and Digital Content in cadrul Google, in cadrul unui eveniment organizat de AllThingsD in perioada 28-30 noiembrie. Informatia pare a fi credibila, mai ales ca, in urma cu doi ani, Rubin prezenta sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb si tableta Motorola Xoom in cadrul aceluiasi eveniment.