A aparut telefonul Dorel! Lansat de UTOK pentru meseriasi

Data: 13/01/2015 | Autor: .

utok_dorel_5UTOK si-a gasit o nisa destul de putin explorata de concurenta – telefoanele simple si rezistente, pentru muncitori. Cu siguranta ati avut de-a face si dvs. cu meseriasii care mai mult stau la telefon decat sa va repare tevile si sa va puna gresie in baie. Aceasta este, probabil, plaja de clienti tinta pentru noul telefon Dorel, rezistent la socuri mecanice, praf si apa.

Potrivit comunicatului de presa ce anunta lansarea, UTOK Dorel este destinat celor ce experimenteaza in fiecare zi conditii provocatoare, in timp ce UTOK Explorer, fratele sau aproape identic, se adreseaza celor cu simtul aventurii, dornici sa cunoasca fiecare colt al naturii. Cu ajutorul invelisului cauciucat, certificat IP67 ce le face rezistente la praf si scufundarea in apa timp de 30 de minute, UTOK Dorel si Explorer sunt perfecte pentru utilizarea in conditii extreme.

utok_dorel_1“Modelele rugged intampina nevoia consumatorilor de a avea un telefon pe care se pot baza in orice conditii. Prin UTOK Dorel si Explorer ne asiguram ca fiecare utilizator se va bucura de rezistenta atat de necesara in mediile de lucru extreme si functiile avansate ale unui smartphone cu sistem de operare Android KitKat. Suntem convinsi ca noile smartphone-uri isi vor gasi locul in scenarii variate, de la oameni care urmeaza cariere in medii de lucru solicitante precum constructiile, pana la cei ce petrec mult timp explorand natura, pe apa sau pe uscat.”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.utok_dorel_3

Fiecare dintre cele doua smartphone-uri este echipat cu un procesor Dual Core, cu frecventa de 1.2 GHz, un ecran IPS de 3.5 inch, memorie interna de 4GB, cu posibilitatea extinderii acesteia prin intermediul unui card microSD de pana la 32 GB, camera de 2 megapixeli, conectivitate WiFi, 3G, Bluetooth, senzor GPS, o baterie cu capacitate de 2000 mAh si sistem de operare Android 4.4 KitKat.

utok_dorel_4In plus, ambele smartphone-uri dispun de beneficii precum 5 ani Garantie extinsa prin aplicatia UTOK Now, o luna gratuita de filme, seriale, emisiuni inregistrate si live si meciuri de fotbal prin Seenow, o luna gratuita de acces la peste 25 de milioane de melodii prin Zonga, 100 de carti pre-instalate, accesibile prin aplicatia Elefant eBooks Reader si aplicatia sociala de going-out Getlokal.

UTOK Dorel si Explorer sunt disponibile la precomanda pe site-ul www.utok.ro si pe ale partenerilor, la pretul de 599 lei, livrarile incepand din data de 2 februarie 2015.