LG pregăteşte un telefon misterios, cel mai puternic lansat vreodata

Data: 17/01/2015 | Autor: .

LG-G4-TEST

După ce a înregistrat vânzări sub aşteptări cu modelul LG G3, sud-coreenii de la LG  încearcă, mai mult ca niciodată, să ţină secrete informaţiile despre noul smartphone LG G4, gadget pe care l-am putea vedea pe piaţa cel mai probabil în primăvara acestui an.

lgg4specÎn speranţa că vor reuşi, cu acest nou telefon, să ia faţa concurenţei de la Samsung, HTC, Sony şi Apple, cei de la LG evită orice comunicare pe acest subiect.

Pe surse, însă, se ştie deja în linii mari cum va arăta noul model.

Potrivit Techmaniacs, cea mai nouă informaţie este că telefonul va avea o camera de 16 MP în format 16:9 (5312 x 2988 pixeli), mult superioară celei de 13 MP de pe generaţia precedentă.

Portalul IT&C publică şi o imagine care susţine această variantă.

Aceeasi sursa mai afirmă că LG G4, la fel ca şi LG Gflex 2, va rula cel mai nou procesor lansat de Qualcomm, Snapdragon 810 pe 64 biţi, şi asta în ciuda zvonurilor privind problemele acestuia. Pe surse se spune că procesorul se încălzeşte prea tare şi mai trebuie lucrat la el.

Pe lângă procesor şi camera foto, PhoneArena afirmă că modelul LG G4 va avea, cel mai probabil, un display de 5,3 inch, 3 sau 4GB RAM si va rula Andorid 5, Lollipop.