Vrei un Samsung Galaxy S5? Atenţie ce versiune cumperi!

Data: 17/01/2015 | Autor: .

samsung-galaxy-s5-plus

Dacă vreţi să vă cumpăraţi un Samsung Galaxy S5, ar fi bine să vă uitaţi atent la telefonul pe care îl cumpăraţi. Asta pentru că a apărut o nouă versiune, mult mai performantă, despre care comercianţii nu suflă o vorbă.

Este normal, în condiţiile în care au deja stocuri de Galaxy S5 din versiunea 900F şi vor să scape de ele. Între timp, sud-coreenii au lansat însă versiunea G-901F, denumit oficial Samsung Galaxy S5 4G+.

Noul smartphone beneficiaza de un modem Cat6 care ofera viteze de descarcare de pana la 300 Mbps, spre deosebire de Samsung Galaxy S5 care utilizeaza un modem Cat4 cu posibilitatea de a atinge viteze de descarcare de pana la 150 Mbps.

Samsung Galaxy S5 4G+ utilizeaza si un chipset mai nou, Qualcomm Snapdragon 805 dar si placa grafica a fost schimbata, acum utilizand Andreno 420.

Noi am cumpărat versiunea Samsung Galaxy S5 4G+ de la Orange. Între timp, a apărut pentru scurt timp şi la Vodafone. Din testele făcute de noi, am observat un semnal mai bun şi o autonomie semnificativ mai mare.

La o simplă căutare pe Google, veţi observa că ambele telefoane sunt vândute în România la acelaşi preţ, aşa că ar fi bine să verificaţi din meniul telefonului ce versiune cumpăraţi. Un alt element distinctiv este prezenta siglei 4 G+ pe carcasa smartphone-ului.