Aplicaţia care îţi înregistrează convorbirile telefonice. Este gratuită

Automatic Call Recorder va inregistra automat atat apelurile primite cat si cele efectuate

Daca vreti sa va inregistrati convorbirile telefonice de pe smartphone-ul vostru cu Android, aveti la dispozitie o aplicatie simpla, foarte usor de folosit. Automatic Call Recorder va inregistra automat atat apelurile primite cat si cele efectuate, relatează GadgetReport.ro

Aplicatia, tradusa in romana cu „Inregistrare apeluri”  este disponibila gratuit in Google Play. Prin intermediul acesteia, înregistrați orice convorbire telefonică și alegeți convorbirile pe care doriți să le salvați în telefon.

Apelurile înregistrate sunt păstrate în casuta de Inbox a aplicaţiei. Puteți asculta înregistrarea, puteți adăuga note și o puteți transmite altor persoane, prin email şi pe reţelele sociale.

Conversațiile pe care le considerați importante pot fi salvate, iar acestea vor fi stocate în directorul „Apeluri salvate”. În caz contrar, apelurile mai vechi vor fi șterse automat atunci când se acumulează cele noi.

Numărul de apeluri salvate este limitat numai de capacitatea memoriei telefonului.Dacă doriți, puteți schimba directorul de destinație pentru înregistrări, alegând cardul SD.

Integrarea cu Google Drive și Dropbox vă permite să salvați și să sincronizați înregistrările în cloud.
Automatic Call Recorder vă permite, totodată, să căutaţi înregistrările după persoană, număr de telefon sau comentariu.

Există 3 setări standard pentru înregistrarea automată în Automatic Call Recorder:

Înregistrează tot (opțiunea standard) – această opțiune înregistrează toate apelurile, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru ignorare.
Ignoră tot – această opțiune nu înregistrează niciun apel, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru înregistrare.
Ignoră contacte – această opțiune înregistrează toate apelurile cu persoanele care nu se află în agenda de contacte, cu excepția contactelor selectate pentru înregistrare.

În versiunea Automatic Call Recorder Pro, puteți opta pentru salvarea automată a apelurilor unor anumite persoane, iar apelurile vor fi salvate în cloud.