Cum iti salvezi pozele din telefon pe laptop, fără niciun fir

Data: 14/08/2019 | Autor: .

Cum iti salvezi pozele din telefon pe laptop, fără niciun fir

Daca vrei sa iti salvezi pozele din telefon pe laptop/PC sau daca vrei sa transferi muzica si filme de pe calculator pe smartphone, exista foarte multe aplicatii. De la Pushbullet, la Join si Syncthing, indiferent pe care o alegi, o sa iti rezolve problema. GadgetReport.ro afirmă că, cel putin in cazul gadgeturilor cu Android, cea mai buna aplicatie este AirDroid.

Dacă vă doriţi o aplicaţie simplă care să va lege calculatorul de telefonul mobil, fără niciun fel de cablu, AirDroid este cea mai buna variantă gratuită.

In primul rand, este usor de instalat. O gasiti in Google Play, iar pentru Desktop nu trebuie decat sa intrati pe AirDroid.

Dupa ce ati instalat aplicatia pe telefon, scanati codul QR de pe site-ul Airdroid si, din acel moment, puteti salva pozele si filmele de pe telefon in laptop/PC sau va puteti incarca pe telefon muzica, filmele si alte fisiere.

Cu ajutorul aplicatiei AirDroid puteti transfera, practic, orice fisiere intre PC, laptop, notebook si telefon sau tableta.

In plus, AirDroid va permite sa raspundeti la SMS-uri, puteti primi şi raspunde la email-uri, vedeti notificarile si mesajele de pe Facebook, Twitter, etc, si puteti raspunde la ele. Pentru unele functii, trebuie ca telefonul sau tableta sa fie rootată.

Însă pentru funcţia de bază – transferul de fişiere ( filme, muzică, cărţi, fotografii etc.) pe telefon, aplicaţia merge şi fără root. Testele făcute pe o reţea normală wireless au arătat viteze de transfer de până la 400 Mbps.

Atât aplicaţia de mobil cât şi cea de PC/laptop sunt gratuite si le puteti descarca de AICI.

Cum iti salvezi pozele din telefon pe laptop, fără niciun fir vedeti in clipul video de mai jos.

AirDroid va permite, totodata, sa inregistrati filmele sau alte fisiere video pe care le vedeti pe telefon sau tableta. Vedeti cum in clipul video de mai jos.