Apple ar putea intra in Cartea Recordurilor cu noul iPhone 5

Data: 26/09/2012 | Autor: .

iphone5bun

Noul iPhone 5 a inregistrat vanzari de peste 5 milioane de unitati, la numai trei zile de la lansarea in magazine, a anuntat Apple. Smartphone-ul a depasit astfel vanzarile predecesorului sau, iPhone 4s, care a inregistrat vanzari de “numai” 4 milioane de unitati in acelasi interval.

In acest ritm, spun expertii, noul telefon are sanse mari sa intre in Cartea Recordurilor pentru cel mai bine vandut smartphone din lume.

Recordul de precomenzi a creat probleme de stocuri pentru Apple, astfel ca ultimele comenzi vor fi onorate cu cel putin o luna intarziere.

Noul telefon este disponibil, in prezent, in Statele Unite, Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Singapore si Marea Britanie.

De pe 28 septembrie va ajunge si in alte 22 de tari, iar pana la finele anului, telefonul va fi disponibil in peste 100 de tari. Potrivit unor surse din piata, iPhone 5 se va lansa in Romania in jurul datei de 15 octombrie.

Geekbench a dat publicitatii primele teste cu noul smartphone iPhone 5. Scorul obtinut, de 1601 puncte, este unul spectaculos, fiind aproape dublu fata cel obtinut de iPhone 4S, de 631 de puncte.

Rezultatele arata, practic, ca chipsetul Apple A6 impreuna cu memoria de 1 GB dubleaza performantele noului telefon. Detalii cititi aici.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *