Apple Arcade. Noua platformă de jocuri, din 19 septembrie

Data: 11/09/2019 | Autor: .

Apple Arcade. Noua platformă de jocuri, din 19 septembrieApple a prezentat, în cadrul evenimentul de lansare pentru iPhone 11, noua platformă de jocuri Apple Arcade. Vor fi peste 100 de jocuri care vor putea fi accesate pe bază de abonament, pentru 5 euro pe lună, relatează GadgetReport.ro

Apple Arcade va fi disponibilă din 19 septembrie in 150 de tari din toata lumea, inclusiv în România.

Apple Arcade va fi putea fi accesat dintr-un tab special din aplicatia AppStore. Serviciul de jocuri video va oferi acces la peste 100 de jocuri pentru iPhone, iPad, macOS si Apple TV.

Vor fi peste 100 de jocuri, la un pret de 4,99 dolari pe luna (5 euro) in Europa, cu o luna gratuita la inrolarea in program. Apple Arcade va aduce noi jocuri în fiecare lună.

În cadrul evenimentului de lansare, reprezentanții Konami au prezentat o variantă modernă a jocului Frogger care va fi disponibilă exclusiv pentru Apple Arcade. Și Capcom a lansat un joc dedicat noii platforme, în care ești ultimul supraviețuitor pe Terra și treci prin diferite task-uri prin care trebuie să te salvezi. Jocul a fost prezentat pe un iPad și are sunete și imagini preluate de pe fundul oceanelor.

Annapurna Interactive a prezentat Sayonara Wildhearts e un joc vintage în care conduci o motocicletă într-o grafică mixtă, 2D și 3D. Jocul e o explozie de culori, dar cu un aer foarte, foarte vintage.