Outer Worlds – Come to Halcyon. Un nou RPG, plin de adrenalină

Data: 2/09/2019 | Autor: .

Outer Worlds - Come to Halcyon. Un nou RPG, plin de adrenalină

Private Division și Obsidian Entertainment au dezvăluit un nou trailer pentru The Outer Worlds, oferind mai multe detalii despre viața din colonia Halcyon, de la comunitățile pline de viață din Terra 2, până la granițele periculoase de pe Monarch. Plin de forme de viață exotice, arme devastatoare și nenumărate personaje impredictibile, The Outer Worlds promite să fie o aventură de neuitat, relatează GadgetReport.ro

The Outer Worlds este un nou RPG first-person cu tematică SF dezvoltat de Obsidian Entertainment și publicat de Private Division. Pierdut în tranzit pe bordul unei nave coloniste având ca destinație cel mai îndepărtat colț al galaxiei, te trezești după mai multe decenii în mijlocul unei conspirații care amenință să distrugă întreaga colonie Halcyon. Pe parcursul explorării spațiului cosmic vei întâlni diferite facțiuni, care se luptă pentru putere, personajul care vei decide să devii urmând să determine finalul acestei povești unice. În cadrul planuilor corporatiste pentru colonie, tu ești variabila pe care nimeni nu l-a luat în calcul.

The Outer Worlds

The Outer Worlds

The Outer Worlds va fi lansat pe Xbox One, PlayStation 4 și PC (prin intermediul Microsoft Windows Store și Epic Games Store) pe 25 octombrie 2019. După lansarea pe aceste platforme, The Outer Worlds urmează să devină disponibilă și pe Nintendo Switch (nu a fost anunțată încă o dată de lansare exactă).