Apple contraatacă. iPhone Plus, super-smartphone-ul cu nume de cod D33

Data: 1/03/2018 | Autor: .

Apple contraatacă. iPhone X Plus, super-smartphone-ul cu nume de cod D33

După lansările noilor flagship Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ2, ASUS Zenfone 5Z şi Nokia 8 Sirocco, de la Mobile World Congress de la Barcelona, experţii se uită cu tot mai mult interes spre planurile Apple, spre telefoanele pe care producătorul american le pregăteşte pentru acest an. Iar veştile sunt pe măsura aşteptărilor. Am putea avea patru noi iPhone-uri, dintre care unul cu adevărat spectaculos, relatează GadgetReport.ro

Potrivit surselor citate de Bloomberg, Apple lucrează intens la dezvoltarea unui nou smartphone, cu nume de cod D33, cunoscut sub numele de iPhone Plus.

iPhone Plus  va fi un smartphone cu ecran gigant, de 6.5-inch OLED, care ar urma să fie lansat cel mai probabil în iunie, asta dacă producătorul american va rezolva problemele cu display-urile. Altfel, lansarea telefonului ar putea fi amânată pentru septembrie.

Dincolo de momentul lansării, cert este că noul smartphone  iPhone Plus va aduce un plus tehnologic, ecranul urmând să aibă o claritate superioară modelului de 5,8 inchi iPhone X.

Potrivit experţilor de la KGI, dincolo de phabletul de 6,5 inchi, compania americană va lansa alte două noi versiuni, un iPhone X de 5,8 inchi alături de un model mai ieftin, cu ecran LCD.Nu este exclus, totodată, ca Apple să prezinte şi a doua generaţie a modelului iPhone SE, una cu un ecran clasic, LCD, de 6,1 inchi, şi un preţ decent, telefon dedicat mai ales publicului tânăr.

9to5mac.com relatează că, cel mai probabil, Apple va boteza succesorul lui iPhone X cu numele iPhone Pro, iar modelul cu ecran mai mare cu numele iPhone Plus.

Modelul iPhone SE 2 va primi denumirea iPhone Mini, iar telefonul cu ecran LCD va fi denumit simplu, iPhone.

Dincolo de denumiri şi mai ales de preţuri, noile telefoane se vor diferenţia, bineînţeles, în materie de hardware şi software, poate chiar mai mult decât în prezent.

Modelele de top, iPhone Pro şi iPhone Plus vor avea un ecran superior, cu 458 Pixeli per inch, o baterie optimizată, un încărcător fast-charge şi o serie de noi aplicaţii, axate în principal pe realitatea virtuală.

Telefoanele vor include procesoare mai performante şi modemuri Intel XMM 7560. Acestea vor aduce o viteză mai bună de transfer de date, astfel că navigarea pe internet va fi substanţial îmbunătăţită.

Nu este exclus să vedem, la pachet cu telefoanele, şi prima cască VR produsă de Apple.

La nivel software, modelele cu buton de Home vor primi o versiune cu un layout ,,clasic”, în timp ce iPhone Pro şi iPhone Plus vor rula cea mai nouă şi inovativă interfaţă dezvoltată de Apple.