Apple a publicat o inregistrare de 80 de minute de la comemorarea lui Steve Jobs

Data: 24/10/2011 | Autor: .

Apple a organizat saptamana trecuta un eveniment in memoria fondatorului Steve Jobs, care a murit pe 5 octombrie din cauza unei tumori pancreatice.

Publicul nu a avut acces la eveniment,  insa Apple a publicat aici o inregistrare de 80 de minute de la comemorare.

La evenimentul intitulat Celebrating Steve au participat mii de angajati Apple, atat din campusul companiei din Palo Alto cat si din intreaga lume. Toate magazinele Apple Store au fost inchise publicului pe perioada sa, iar angajatii din interiorul acestora au urmarit comemorarea lui Jobs.

Inregistrarea publicata pe site-ul Apple include declaratii rostite de mai multi prieteni apropiati ai lui Steve Jobs, precum CEO-ul Apple Tim Cook, fostul vicepresedinte american Al Gore sau seful diviziei de design a Apple, Jonathan Ive. La eveniment au participat si cantat artisti celebri precum Norah Jones, Coldplay si Randy Newman.

Trebuie mentionat ca inregistrarea nu poate fi urmarita decat folosind browser-ul Safari al celor de la Apple si avand instalat plug-in-ul Quick Time. Accesata cu Firefox sau cu Chrome, pagina afiseaza mesajul „Available soon. Please check back later”.