Steaua – Rapid. De ce nu se vede meciul online?

Data: 24/10/2011 | Autor: .

Microbistii care, luni seara, au vrut sa vada meciul de fotbal Steaua – Rapid pe internet si-au luat o teapa de proportii. Partida nu a putut fi vazuta nicaieri pentru ca cei de la DolceSport au reusit sa blocheze toate transmisiile online ilegale.

foto: Radardemedia.ro

In mod normal, o asemenea initiativa n-ar trebui sa supere pe nimeni. Pana la urma, Dolcesport a platit bani buni pentru a difuza partida in exclusivitate.

Numai ca sefii de la Dolce se vede ca nu au inteles nimic din gafa celor de la Pro TV care au ales, neinspirat, sa transmita partida Sporting Lisabona- FC Vaslui, din Europa League, pe o platforma obscura, voyo.ro, pe care accesul a fost extrem de dificil, daca nu imposibil.

Astfel ca, in loc sa profite de interesul mare al microbistilor dispusi sa plateasca o suma de bani pentru a urmari partida online, cei de la Dolce au dat cu «bata-n balta» reusind performanta de a pierde sume consistente de bani si de a-i lasa cu ochii in soare pe microbisti, injurand de mama focului « creierele » de la Dolce.

La fel ca la meciul cu Vaslui, multi microbisti ar fi fost dispusi sa plateasca 3 euro sau mai mult  pentru a vedea partida. Insa, si de aceasta data, s-au lovit de aceeasi problema.

La fel ca si voyo.ro, pagina de internet dolce sport a fost indisponibila perioade lungi de timp pe durata partidei. Mai grav este faptul ca Dolce nici macar nu a luat in calcul sa transmita partida pe internet, cu sau fara plata.

Astfel ca, daca n-ar fi fost site-urile celor doua mari cotidiene de sport, Pro Sport si GSP, si buletinele de stiri de la Digisport si Sport.ro, n-am fi putut afla, la timp, niciun fel de informatii despre partida de pe National Arena.

Vestea si mai proasta este ca, pe viitor, vom vedea tot mai multe partide in regim de exclusivitate. Speram ca sefii televiziunilor sa nu uite sa dezvolte si platforme web capabile sa ofere o astfel de experienta.