Apple lansează un nou update, iOS 11.0.2. Rezolvă problemele iPhone

Data: 4/10/2017 | Autor: .

ios 11.0.2 iphone8ios11

Apple a anunţat oficial lansarea celui de-al doilea update pentru noul sistem de operare iOS 11. Intitulat iOS 11.0.2, software-ul este disponibil pentru iPhone-uri, iPad-uri şi iPod-uri. Update-ul vine să rezolve mare parte dintre bug-urile din noul sistem de operare, printre care şi cele reclamate pe iPhone 8, relatează GadgetReport.ro

Una dintre problemele semnalate de utilizatorii iPhone 8 şi iPhone 8 Plus este zgomotul de fond, înfundat, pe care telefonul îl face atunci când apelează prin intermediul căştilor cu FaceTime.

Apple anunţă că iOS 11.0.2 va rezolva această problemă, alături de alte câteva bug-uri precum imposibilitatea de a deschide email-urile care conţin fişire cripate S/MIME.

De asemenea, update-ul rezolvă şi o altă problemă, cea a fotografiilor care nu pot fi vizualizate de utilizatori (devin hidden), o situaţie pe care am semnalat-o şi noi, în review-ul telefonului iPhone 8 realizat de GadgetReport.ro

iOS 11.0.2 va fi disponibil, treptat, în toată lumea. Pentru a descărca update-ul, intraţi în Settings –> General –> Software Update.

Noul sistem de operare iOS 11 a fost instalat, până acum, pe aproape 40 la sută dintre dispozitivele Apple.

iPhone 8, cu bune şi rele. Merită sau aşteptăm să ajungă iPhone X în magazine?

Become a Patron!
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.