Apple Maps, punctul slab al iOS 6 (Galerie Foto)

Data: 21/09/2012 | Autor: .

Decizia controversata a Apple de a elimina Gooogle Maps din noul sistem de operare iOS 6 deschide, practic, un nou front de lupta intre cei doi giganti IT. Unul pe care Apple nu pare a avea sanse sa-l castige prea curand, dupa ce numeroase erori ale sistemului lor de cartografiere au fost semnalate de utilizatori din toata lumea.

La doar o zi dupa lansarea iOS 6, internetul este plin deja de imagini care mai de care mai amuzante ce prezinta greseli flagrante ale platformei de harti a Apple.

Fie ca vorbim de strazi sau poduri care pur si simplu se topesc, de ferme prezentate ca aeroporturi sau de benzinarii situate in varful unor zgarie-nori, noul serviciu de harti al Apple se prefigureaza a fi un fiasco total.

Apple a emis chiar o declaratie oficiala in care recunoaste, voalat, faptul ca noua aplicatie de harti nu functioneaza chiar perfect, dar spune ca lucreaza din greu pentru a oferi consumatorilor cea mai buna experienta posibila.

Gadgetreport.ro va prezinta o selectie a celor mai spectaculoase greseli realizate de noua aplicatie de harti a Apple. Mai multe imagini, pe contul de Tumblr The Amazing iOS 6 Maps.