Apple planuia sa construiasca o masina

Data: 5/08/2012 | Autor: .

Dupa trei serii de imagini cu prototipuri timpurii ale iPhone si iPad (1, 2, 3) si un email intern in care conducerea Apple discuta despre lansarea tabletei iPad mini, procesul dintre Apple si Samsung aduce la suprafata noi informatii senzationale din bucataria interna a companiei fondate de Steve Jobs.

Phill Schiller, seful marketing-ului Apple, a declarat in fata judecatorilor ca inaintea crearii smartphone-ului iPhone compania discuta oportunitatea lansarii unor alte produse, precum un automobil sau o camera foto.

Informatia a fost data publicitatii de Nick Bilton, jurnalist al New York Times, pe contul sau de Twitter.

Planurile Apple de a construi un iCar nu par chiar atat de iesite din comun, avand in vedere ca si rivalii de la Google manifesta un interes crescut catre acest segment. Acestia au primit deja licenta de circulatie in statul Nevada pentru masinile fara sofer pe care le dezvolta, iar Eric Schmidt, executive chairman al companiei, declara recent ca acestea vor deveni forma predominanta de transport „in decursul vietii noastre”.

In plus, domeniul auto este unul in care mai este loc de foarte multa inovatie, avand in vedere ca interactiunea dintre masini si computere este, cel putin in acest moment, minimala.