Apple pregăteşte cel mai subţire iPhone.Cum arată iPhone 7

Data: 22/12/2015 | Autor: .

Apple pregăteşte cel mai subţire iPhone.Cum arată iPhone 7Noul iPhone 7, pe care Apple îl va lansa la toamnă, se anunţă a fi cel mai subţire telefon din istoria companiei. Va avea un profil cu cel puţin un milimetru mai subţire decât iPhone 6S, iar pentru acest lucru să devină posibil, Apple ar urma să sacrifice jack-ul pentru căşti de 3,5 mm.

Cu alte cuvinte, în loc de căştile clasice cu fir, telefonul va primi o pereche cu bluetooth şi aplicaţia “AirPods”.

O inovaţie interesantă, care însă a împărţit fanii Apple în două tabere, pro şi contra – unii care susţin inovaţia, pe motiv că acesta este viitorul în materie, şi ceilalţi care cred că gigantul IT nu face altceva decât să mai găsească ceva în plus de vândut pe lângă telefonul şi aşa destul de scump.

iphone-7-concept-design-2-gadgetreport.ro

Dincolo de controverse, designerul Eric Huismann a încercat să îşi imagineze cum va arăta noul telefon. Potrivit jurnaliştilor de la DigitalTrends, conceptul prezentat de artist pare că se apropie de linia de design cu care Apple va lansa iPhone 7.

iphone-7-concept-gadgetreportConceptul propune trei variante de iPhone 7, cu ecrane de 4 inch, 4,7 respectiv 5,5 inchi. Interesant este că, pentru a susţine profilul subţire, camera a fost ascunsă aproape complet în carcasa telefonului, iar butonul de Home a fost înlocuit cu o suprafaţă touch senzitivă, cu 3D Touch.

Interesant este şi faptul că, în opinia designerului, telefonul ar urma să primească o cameră de 15 MP, capabilă să înregistreze în 4K.