Leagoo Alfa. Telefonul chinezesc cu camere SONY

Data: 23/12/2015 | Autor: .

Leagoo Alfa gadgereport.ro

Dacă vă doriţi un telefon cu iz premium, cu ecran mare şi camere foto excelente, noul smartphone Leagoo Alfa poate fi o bună opţiune. Gadgetul, lansat în această lună, poate fi precomandat la un preţ fără concurenţă – 99,99 de dolari, adică aproximativ 400 de lei!

Leagoo Alfa este cel mai nou produs anunţat pe piaţa chineză. Vine de la un producător care încearcă să-şi facă loc în piaţă cu gadgeturi foarte interesante, care au drept principal argument raportul preţ-calitate.

Leagoo Alfa gadgetreport 2Pentru cei 400 de lei, primiţi un telefon cu un ecran IPS de 5,5 inchi, cu rezoluţia de 1280×720 pixeli şi un raport pixeli/inchi de 267, care îi asigură o imagine excelentă din orice unghi. Ecranul este prins într-o carcasă cu margini metalice, de numai 7,9 mm grosime.

Leagoo Alfa rulează un sistem de operare Android 5.1 cu ajutorul unui procesor MTK6580 Quad Core 1.3GHz şi a 2GB RAM.

Telefonul are un spaţiu de stocare de 16 GB, care poate fi extins prin card cu până la 64 GB.

Principalul element cu care Leagoo Alfa iese în evidenţă este însă configuraţia foto-video, marca Sony. Vorbim de două camere, una de 5 MP, pentru selfie, şi o alta de 13 MP cu stabilizare optică, flash light şi autofocus.

Telefonul chinezesc este compatibil dual-sim 3G şi vine cu toate dotărileLeagoo Alfa standard în industrie, de la Blutetooth 4.0, Light sensor, G-sensor, P-sensor Sensor, WiFi: 802.11a/b/g/n.

Interesantă este şi prezenţa funcţiei Hotknot, care permite transferul de date între două gadgeturi prin bluetooth rapid şi în condiţii de securitate.

Smartphone-ul chinezesc îl puteţi precomanda pe Everbuying.net la preţul de 99,99 dolari. Portalul IT&C este unul de incredere si trimite comenzile fără probleme în Romania.