Apple pregateste noile smartphone-uri iPhone X 2018

Data: 21/11/2017 | Autor: .

Apple pregateste noile smartphone-uri iPhone X 2018După succesul iPhone X, Apple pregăteşte deja noile smartphone-uri din 2018. Vor fi trei telefoane – o versiune revizuită a modelului iPhone X (2018), un smartphone iPhone X Plus cu ecran mai mare, şi un model ceva mai ieftin, care urmează să înlocuiască iPhone 8, relatează GadgetReport.ro

Experţii de la KGI Securities susţin, într-un mesaj trimis investitorilor din piaţa de capital, că noile generaţii de iPhone X 2018 vor include procesoare mai performante şi modemuri Intel XMM 7560 şi Qualcomm Snapdragon X20, cu suport 4×4 MIMO.

Acestea vor aduce o viteză mai bună de transfer de date, astfel că navigarea pe internet va fi substanţial îmbunătăţită.

Apple are nevoie de un upgrade la acest capitol în condiţiile în care, anul viitor, va lansa şi primele sale gadgeturi dedicate realităţii virtuale. Nu este exclus, astfel, să vedem, la pachet cu telefoanele iPhone X 2018, şi prima cască VR produsă de Apple.

Dincolo de modemuri, noua versiune iPhone X 2018 va include un ecran superior, cu 458 Pixeli per inch, o baterie optimizată, un încărcător fast-charge şi o serie de noi aplicaţii, axate în principal pe realitatea virtuală.

Modelul iPhone X 2018 va fi completat cu o versiune cu un ecran mai mare, de 6,5 inchi, cu 500 PPI, botezată iPhone X Plus.

Iar cum modelele iPhone 8 şi iPhone 8 Plus şi-au pierdut din interes, vânzările acestora fiind în cădere liberă, cel mai probabil Apple va lansa şi un model alternativ, cu ecran LCD.Display-ul acestuia, de 6,1 inchi, va avea 330 PPI şi va fi extins pe aproape toată suprafaţa frontală, la fel ca la iPhone X.

Preţul telefonului va fi mult mai accesibil, între 649-749 dolari, în funcţie de capacitatea de stocare, de 64 respectiv 256 GB, afirmă analistul Ming-Chi Kuo.

Expertul estimează că cel puţin unul dintre noile modele va include dual-SIM dual standby (DSDS), cu suport LTE.