Apple pregăteşte iPhone X Plus

Data: 14/11/2017 | Autor: .

Apple pregăteşte iPhone X Plus

După ce a lansat modelul iPhone X, Apple pregăteşte deja planurile pentru noile smartphone-uri din 2018. Cum iPhone X se bucură de un succes imens, compania va continua să îl vândă şi în anul viitor, într-o versiune îmbunătăţită, însoţită şi de o versiune iPhone X Plus. Cel puţin asta susţin experţii de la KGI Securities, într-un mesaj trimis investitorilor din piaţa de capital, relatează GadgetReport.ro

Apple va continua să vândă iPhone X şi în 2018, urmând să lanseze o nouă versiune ale cărei principale caracteristici vor fi ecranul superior, cu 458 pixeli per inch, o baterie optimizată, un încărcător fast-charge şi o serie de noi aplicaţii, axate în principal pe realitatea virtuală. Nu este exclus să vedem, la pachet, şi prima cască VR produsă de Apple.

Modelul iPhone X 2018 va fi completat cu o versiune cu un ecran mai mare, de 6,5 inchi, cu 500 PPI, botezată iPhone X Plus.

Iar cum modelele iPhone 8 şi iPhone 8 Plus şi-au pierdut din interes, vânzările acestora fiind în cădere liberă, cel mai probabil Apple va lansa şi un model alternativ, cu ecran LCD.Display-ul acestuia, de 6,1 inchi, va avea 330 PPI şi va fi extins pe aproape toată suprafaţa frontală, la fel ca la iPhone X.

Preţul telefonului va fi mult mai accesibil, între 649-749 dolari, în funcţie de capacitatea de stocare, de 64 respectiv 256 GB, afirmă analistul Ming-Chi Kuo.