Apple pregateste noul iPhone 6s. Data lansarii, facuta publica!

Data: 7/06/2015 | Autor: .

Noua generatie iPhone 6s va fi lansata pe 8 septembrie si va ajunge in magazine pe 25 septembrie. Smartphone-ul ar urma sa includa si o varianta 6s Plus, iar ambele vor putea fi precomandate de pe 18 septembrie.

Potrivit Phone Arena, informatiile au fost prezentate de surse din cadrul Vodafone, citate de Mobile News. Cum si anul trecut au aparut astfel de informatii legate de lansarea iPhone 6, nu este exclus ca si acestea sa fie credibile.

GadgetReport.ro relata, zilele trecute, ca noul iPhone 6s si versiunea iPhone 6s Plus vor aduce cateva imbunatatiri, printre care o cameră principală de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony.

Potrivit sursei, senzorul va imbunatati performanta camerei in conditii de luminozitate scazuta, altfel spus va face ca pozele facute pe intuneric sa iasa mult mai bine.

Si autofocusul camerei va fi mai rapid, astfel incat, pe ansamblu, aceasta va fi una mult mai performanta.

Noua generatie ar putea veni si cu o carcasa speciala, din aluminiu folosit si in industria aeronautica, astfel ca telefonul nu se va mai indoi ca iPhone 6.

iPhone-6S-plus

Potrivit chinezilor de la Feng.com, care citeaza surse din cadrul furnizorilor Apple, iPhone 6s va avea un ecran Full HD – un upgrade fata de rezolutia de 1334×750 pixeli de pe iPhone 6, iar iPhone 6s Plus un ecran 2K.

Chinezii afirma ca, cel putin in cazul iPhone 6s Plus,  introducerea ecranului 2K este menita sa contracareze lansarea Galaxy Note 5, telefonul cu ecran 2K pe care il vom vedea in aceasta vara.

Toate detaliile despre Galaxy Note 5 le aflati de AICI

GadgetReport.ro relata, recent, ca noile variante iPhone vor aduce un plus de memorie, de 2GB, dublă faţă de cea de pe generaţia actuală. In plus, începând cu noua serie, Apple va trece la chip-urile de memorie LPDDR4, care vor asigura telefonului o viteză mult superioară.

Sporul de performanţă va fi consistent mai ales în jocuri şi aplicaţiile de iOS. În plus, memoria de 2GB LPDDR4 va consuma cu aproape 50% mai puţină energie, fapt care va determina o creştere semnificativă a autonomiei.

Noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor include şi funcţia Force Touch, considerată a fi cea mai importantă inovaţie de la introducerea display-urilor multi-touch.

Force Touch, disponibil si pe noile Apple Watch si Apple Macbook, va permite aplicaţiilor compatibile să măsoare forţa la apăsarea ecranului, oferind un parametru suplimentar pentru interpretarea comenzilortouch-screen.

In rest, noile telefoane vor include toate facilităţile prezente şi pe iPhone 6, de la Touch ID, NFC pentru Apple Pay, 802.11ac Wi-Fi, şi compatibilitatea 4g/LTE.