Samsung dezvolta telefonul flexibil! Misteriosul Project Valley (VIDEO)

Data: 8/06/2015 | Autor: .

Samsung-flexible-display-promo-image-001

Samsung lucreaza la proiectul unui smartphone care va schimba modul in care percepem in prezent aceste gadgeturi. In cadrul misteriosului Project Valley, sud-coreenii vor sa dezvolte un telefon cu un ecran flexibil si facilitati demne de filmele SF.

SAMSUNGSDI-Flexible-gadgetreportPotrivit Sammobile, Samsung a brevetat o inventie ce vizeaza dezvoltarea display-urilor flexibile, iar primul gadget care ar putea beneficia de un astfel ecran ar fi Galaxy Note. Detalii despre inventie, AICI

Vicepresedintele Samsung Display, Lee Chang-hoon, declara anterior ca Samsung va avea capacitatea de a produce ecrane flexibile pana la sfarsitul anului 2015 – inceputul lui 2016, astfel ca nu este exclus ca viitorul Galaxy Note 5, ce va fi prezentat in septembrie, sa fie primul telefon flexibil.

Insa sansele sunt destul de reduse, expertii estimand ca telefoanele flexibile le vom vedea abia din toamna anului viitor.

GadgetReport.ro relata, recent, ca Samsung a prezentat mai multe prototipuri de ecrane flexibile, iar intre timp a brevetat si o baterie care isi poate modifica forma – marele obstacol catre dezvoltarea gadgeturilor ce pot fi indoite.

samsungflexibleamoledphoneCei din industrie cred ca se va ajunge la comercializarea primelor telefoane flexibile in 2016“, a relatat si cotidianul Business Korea, citand un oficial de la Samsung Display.

Cand spunem ca ne aflam in pragul unei adevarate revolutii tehnologice, nu exageram cu nimic. Ecranele OLED si bateriile flexibile  vor ajunge, treptat, sa echipeze aproape toate lucrurile pe care le folosim zilnic.

Ne vom lua adio de la telefoanele din ziua de azi si vom trece la unele extrem de subtiri, flexibile si indestructibile.  GadgetReport.ro relata, anterior, ca Samsung, LG, Philips, Sharp, Sony si Microsoft lucreaza de ani de zile la dezvoltarea unor gadgeturi flexibile.

Ca sa intelegeti mai bine cum vor arata aceste gadgeturi, urmariti si clipul urmator.

Noile ecrane au aparut pe surse inca din 2010. Urmariti cat sunt de rezistente

Mai jos aveti un clip video care prezinta primele gadgeturi cu ecrane OLED.