Apple pregătește patru noi smartphone-uri iPhone

Data: 9/07/2019 | Autor: .

Apple pregătește patru noi smartphone-uriUn raport de la JPMorgan arată că Apple va încerca să-și intensifice vânzările iPhone-ului în 2020 prin lansarea a patru modele iPhone 11. Unul dintre analiștii instituției estimează că trei dintre noile telefoane iPhone 11 vor avea ecrane OLED și modemuri de 5G, iar cel puțin două dintre ele vor avea și camera ToF, relatează GadgetReport.ro

Apple lansează de obicei noile sale telefoane iPhone în septembrie, la timp pentru sezonul de sărbători. Știm deja că în toamnă vor vedea patru noi telefoane.

Analiza JPMorgan, citată de GSMArena, arată, astfel, că Apple se îndreaptă tot mai mult spre zona de middle budget, ceea ce înseamnă că în toamnă vom vedea, pe lângă cele trei flagship-uri, și un telefon cu dimensiunea iPhone 8, dar fără modemul de 5G și la un cost mai mic.

Despre celelalte trei telefoane iPhone 11, experții estimează că noile iPhone-uri vor avea display-uri OLED de 5,4 „, 6,1” și respective 6,7 „. Toate aceste upgrade-uri vor avea ca scop restabilirea creșterii vânzărilor, cu 195 de milioane de unități așteptate să fie livrate în 2020, în creștere față de cele 180 de milioane estimate în 2019.