Apple vrea sa interzica smartphone-ul Galaxy S III in SUA

Data: 2/09/2012 | Autor: .

Asa cum GadgetReport.ro a anticipat, la numai o saptamana de la victoria in instanta prin care a obtinut daune de 1 miliard de dolari de la Samsung, Apple a acuzat incalcarea patentelor in cazul a patru produse ale grupului sud-coreean, inclusiv doua modele ale smartphone-ului Galaxy S III.

Potrivit unui document transmis tribunalului, Apple numeste „cel putin 21 de noi smartphone-uri, playere media si tablete lansate de Samsung incepand din august 2011 pana in august 2012”. Lista Apple contine 22 de produse, potrivit The Verge, citat de Mediafax.

Cele noi patru produse Samsung pe care Apple vrea sa le opreasca de la vanzare sunt: doua modele Galaxy S III, Galaxy Note si Galaxy Note 10.1.

 

Apple a incercat sa interzica vanzarea in SUA a Galaxy S III si in iunie, inainte de lansarea smartphone-ului, insa judecatorul nu a acceptat din cauza unor probeleme legate de program.

Lista produselor Samsung despre care Apple sustine ca ii incalca patentele: Galaxy S III, Galaxy S III (Verizon), Galaxy Note, Galaxy S II Skyrocket, Galaxy S II Epic 4G Touch, Galaxy S II, Galaxy S II (T-Mobile), Galaxy S II (AT&T), Galaxy Nexus, Illusion, Captivate Glide, Exhibit II 4G, Stratosphere, Transform Ultra, Admire, Conquer 4G, Dart, Galaxy Player 4.0, Galaxy Player 5.0, Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 7.0 Plus si Galaxy Tab 8.9.

Apple si Samsung se judeca in 30 de procese pe 4 continente privind patente pentru tehnologii folosite in constructia, designul si interfata smartphone-urilor si tabletelor PC.