„Stay Tuned!”: Un nou teaser Nokia pentru evenimentul de maine (Video)

Data: 4/09/2012 | Autor: .

Cu doar o zi inaintea evenimentului de lansare a noilor smartphone-uri cu Windows Phone 8, Nokia publica pe Youtube un alt teaser video misterios.

Videoclipul intitulat „Stay Tuned!” face referire la anumite functii de geolocatie si realitate augmentata care ar putea fi prezente pe noile smartphone-uri Nokia.

Cel mai probabil, noile smartphone-uri pe care Nokia le va lansa maine vor include functia City Lens, aflata deja in stadiu beta. Aceasta functie reprezinta un „augmented relity browser”, si permite utilizatorilor sa gaseasca orice fel de loc din apropiere, fie ca vorbim de un restaurant, un teatru sau un muzeu, folosindu-se de camera foto de pe smartphone.

O demonstratie a City Lens in actiune, mai jos:

Potrivit ultimelor zvonuri aparute pe internet, Nokia va lansa doua smartphone-uri Windows Phone 8 in cadrul evenimentului de maine. Varful de gama, Lumia 920, va avea o camera PureView si un display de 4,5 inchi, iar celalalt telefon, Lumia 820, va avea un display de 4,3 inchi si o camera foto cu lentile Carl Zeiss. Mai multe detalii, aici.

In plus, se pare ca ambele terminale vor putea fi incarcate wireless, cu ajutorul unui dock special, dupa cum arat o imagine „scursa” pe contul de Twitter @evleaks.