Apple Watch 5 și noua tabletă iPad, de generația a VII-a, anunțate oficial

Data: 11/09/2019 | Autor: .

Apple Watch 5 și noua tabletă iPad, de generația a VII-a, anunțate oficial

Cu ocazia lansării noii generații iPhone 11, Apple a prezentat și două noi gadgeturi, ceasul inteligent Apple Watch 5, ajuns la a cincea generație, și noua tablet iPad, generația a VII-a, relatează GadgetReport.ro

Noul ceas Apple Watch 5 arată aproape identic cu generațiile anterioare, însă vină cu câteva inovații interesante.

În primul rând, ceasul are un display care este tot timpul pornit, o premiera pentru ceasurile companiei.

Display-ul lui Apple Watch 5 este realizat pe tehnologia LTPO, care permite afisarea imaginilor la orice frecventa intre 1 si 60 Hz. Acesta foloseste un senzor de lumina ambientala pentru setarea luminozitatii si va oferi aceeasi autonomie de 18 ore de pana acum.

Apple Watch 5 include o busola digitala, care poate fi folosita de aplicatiile de harti, iar software-ul va permite acum apeluri de urgenta chiar si fara un iPhone, in toata lumea. Apple Watch 5 vine in mai multe culori decat in trecut, iar pentru prima data, Apple Watch va fi livrat si intr-o varianta cu carcasa din titan. Modelul din ceramica se intoarce de asemenea, dupa o absenta din seria 4.

Apple Watch  5 cu GPS va costa 399 dolari si 499 in varianta cu 4G. Acestea vor fi disponibile din 20 septembrie. Series 3 ramane in oferta la pretul de 199 dolari.

 

Noua tabletă iPad

Noua tabletă iPad, din generatia a 7-a, are un ecran de 10,2″ cu rezolutie retina, și nu diferă foarte mult față de generația anterioară, cel puțin la nivel de design.

iPad 7 are un buton home fizic cu Touch ID, procesor Apple A10 Fusion si Smart Connector pentru atasarea unei tastaturi.

iPad-ul din generatia a 7-a costa 329 de dolari si va fi disponibilă la comandă de pe 11 septembrie, urmand ca primele livrări să se realizeze până la sfarsitul lunii septembrie