ASBIS aduce pe piață panoul radiant Perenio ECO-Smart Joule

Data: 17/12/2020 | Autor: .

Perenio IoT a lansat un panou radiant inteligent cu infraroșu, cu un design ergonomic elegant și un grad ridicat de siguranță.

Panoul radiant Perenio ECO-Smart Joule a fost creat cu ajutorul tehnologiei de încălzire pe bază de grafen, brevetată, pentru încălzirea uniformă și ecologică a camerei. Acesta încălzește treptat camera, permite menținerea temperaturii setate, nu emite substanțe nocive care pot afecta bunăstarea și sănătatea oamenilor, nu usucă aerul și nu arde oxigen, păstrând astfel echilibrul natural al umidității. Acest lucru permite clienților să utilizeze panoul radiant fără a cumpăra și instala dispozitive suplimentare, cum ar fi un umidificator.

Panoul radiant dispune de trei modalități de control: manual, cu ajutorul unui smartphone prin intermediul aplicației mobile gratuite Perenio Smart / Perenio Lite și prin asistenții vocali Amazon Alexa, Asistent Google. Controlul de la distanță, printr-o aplicație mobilă sau prin comenzile vocale de către asistenții virtuali, permite:

  • pornirea / oprirea panoului radiant;
  • setarea temperaturii și a temporizatorului;
  • monitorizarea consumului de energie;
  • personalizarea, în funcție de nevoi.

De exemplu, un panou radiant inteligent poate fi pornit în drum spre casă, prin aplicație, sau poate avea un timp de pornire pre-setat, pentru a avea parte de căldură si confort, atunci când ajungeți acasă.

ECO-Smart Joule are o carcasă din sticlă securizată, de înaltă rezistență, protecție la supratensiune și giroscop anti-răsturnare. În cazul căderii sau a răsturnării la 45 de grade, panoul radiant se oprește imediat, iar utilizatorul primește o notificare push către smartphone. Funcția de blocare pentru copii, din aplicație, care blochează butonul de pornire / oprire, permite utilizatorilor să configureze un panou radiant inteligent chiar și atunci când există copii sau animale de companie acasă.

Elementul piezoelectric, împotriva supraîncălzirii oprește sursa de alimentare atunci când se depășește temperatura maximă admisă. Senzorul de temperatură permite întreținerea de la distanță a funcției de climatizare.

Eficiența energetică a panoului radiant este aproape de 100%. Consumul de energie este de 800 W, care este de peste două ori mai mic decât consumul de energie al aparatelor pentru încălzire (1500-2000 W). În acest caz, camera este încălzită eficient datorită distribuției uniforme a căldurii.

Design-ul minimalist completează perfect orice stil de design interior, panoul fiind foarte subțire (mai puțin de 1 cm grosime). Este disponibil în două culori, alb și negru, urmând ca anul viitor să fie lansate alte două nuanțe. Instalarea ușoară este prevăzută pentru podea sau perete, pe orizontală sau pe verticală și panoul radiant putând fi instalat inclusiv în baie, utilizând suporturi speciale și suporturi incluse pentru picioare, datorită standardului de protecție IP44. În plus, aparatul se poate personaliza: panoul de încălzire poate fi realizat în alte culori și din alte materiale ecologice: din piatră sau marmură, spre exemplu.

Panoul radiant ECO-Smart Joule de la Perenio se află acum în stoc la ASBIS Romania și poate fi comandat prin rețeaua de parteneri ASBIS.