Un aspirator fără fir? Cât de fiabil este un asemenea produs

Data: 30/07/2019 | Autor: .

Un aspirator fără fir? Cât de fiabil este un asemenea produsPe piața românească au apărut o multitudine de aspiratoare din noua generație, fără fir. Cât de fiabile sunt aceste produse, cum îl alegi pe cel mai bun, care este cel mai bun raport preț-calitate? GadgetReport.ro vă prezintă astăzi un produs nou, un aspirator produs de Xiaomi care reușește să ofere o performanță optimă la un preț atractiv.

Aspiratorul Xiaomi JIMMY JV53 are o formă ergonomică și este ușor de manevrat, având numai 1,46 kg. Mânerul este confortabil și îți permite să folosești aspiratorul chiar și în locurile mai puțin accesibile, pentru că, bineînțeles, avem de-a face cu un produs modular.

Aspiratorul funcționează cu un motor de 425 W, care îi oferă o putere de aspirare de 125 AW, îndeajuns de puternică încât să ia și cele mai mici particule de praf, păr și firmituri de pe orice suprafață.

Aspiratorul are un filtru HEPA, care îi permite o eficiență de 99%, grație și sistemului de perii de 55 mm, care acoperă eficient suprafața aspirată.

Xiaomi JIMMY JV53 Handheld Cordless Vacuum Cleaner 125AW Powerful Suction High-efficiency Motor Anti-wrapped Brush - Purple

Xiaomi JIMMY JV53 îl poți folosi în două feluri – în forma simplă, doar cu capul de aspirare – fiind ideal pentru aspirarea canapelelor, dulapurilor, firmiturilor de pe masă, și împreună cu prelungitorul care îți oferă posibilitatea de a-l folosi ca pe un aspirator clasic, să scoți praful din covoare, de pe pardoseală etc.

Fiind un aspirator fără fir, Xiaomi JIMMY JV53 are un acumulator de 54 WH pe care îl încarci în unitatea de bază. Odată încărcat, va avea să îl folosești până la 45 de minute, pe o suprafață de până la 350 de metri pătrați.

De exemplu, cu peria electrică îl vei putea folosi 35 de minute, iar în modul strong până la 7 minute. Însă în modul normal, fără peria electrică, vei atinge autonomia specificată de producător.

Foarte interesant și relevant este că bateria de litiu-ion poate fi scoasă și schimbată cu alta, fapt mai puțin obișnuit la astfel de produse.

Aspiratorul Xiaomi JIMMY JV53 îl poți cumpăra de pe site-ul Geeybuying.com, la prețul de 199.99 de dolari, dacă aplici codul 3GY0YEAU.

Xiaomi JIMMY JV53 Handheld Cordless Vacuum Cleaner 125AW Powerful Suction High-efficiency Motor Anti-wrapped Brush - Purple

Xiaomi JIMMY JV53 Handheld Cordless Vacuum Cleaner 125AW Powerful Suction High-efficiency Motor Anti-wrapped Brush - Purple