Xerox lansează o nouă serie de echipamente de imprimare compacte, cu WiFi Direct și imprimare mobilă

Data: 30/07/2019 | Autor: .

Xerox lansează o nouă serie de echipamente de imprimare compacte, cu WiFi Direct și imprimare mobilă
Xerox anunță lansarea unei noi game de echipamente de imprimare accesibile, create pentru a-i ajuta pe utilizatorii din birourile mici să fie mai flexibili. Seria este alcătuită din imprimanta Xerox B210 și echipamentele multifuncționale de imprimare B205 și B215, toate echipamentele oferind conectivitate wireless de mare viteză, pentru ca utilizatorii să poată imprima în orice moment, de oriunde s-ar afla.

Fiecare echipament are încorporată tehnologia WiFi Direct – care permite imprimarea wireless fără a fi nevoie de un router – și funcții de imprimare mobilă cu Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria și Android. Seria atinge viteze de imprimare de până la 30 ppm, la rezoluții de până la 1200 x 1200 dpi.

Asemenea seriilor Xerox VersaLink® și AltaLink®, echipamentul B215 are și el o interfață care le oferă utilizatorilor o experiență asemănătoare folosirii unui smartphone.

„În România, categoria de echipamente monocrom laser 21-30 ppm este foarte populară în rândul utilizatorilor. De exemplu, Xerox a înregistrat creșteri medii semnificative în fiecare trimestru din 2018 pe această categorie, comparativ cu anul precedent. Piața totală de echipamente laser A4 din România depășește 100.000 de unități anual și a înregistrat o creștere de 6,8% față de 2017, conform IDC România,” a explicat Bogdan Cobuz, Product Manager, Xerox România.

Echipamentele sunt disponibile în acest moment în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), urmând să fie lansate în Statele Unite ale Americii, Canada și America Latină pe 6 august.