Assassin’s Creed: Valhalla, cel mai bun start de vânzări din seria Assassin’s Creed

Data: 18/11/2020 | Autor: .

Assassin’s Creed: Valhalla a devenit jocul cu cel mai bun start de vânzări din istoria seriei produsă de Ubisoft. ,,Valhalla a vândut mai multe jocuri în prima săptămână decât orice alt joc din seria Assassin’Creed’’, a precizat compania, fără să ofere detalii.

,,Suntem încântați de răspunsul entuziast al jucătorilor și de suportul lor incredibil. Lansarea jocului în această perioadă de pandemie a reprezentat un adevărat tur de forță pentru echipa noastră și este fantastic faptul că gammerii s-au bucurat de acest joc’’, a declarat Julien Laferrière, producătorul Assassin’s Creed: Valhalla.

Assassin’s Creed: Valhalla a devenit, de altfel, cel mai bine vândut joc din Marea Britanie, depășind performanța lui Call Of Duty: Black Ops Cold War.

Assassin’s Creed: Valhalla îl prezintă pe protagonistul principal Eivor, în timp ce pregătește invazia vikingilor în Anglia, după ce fratele său Sigurd se întoarce dintr-o cucerire.

Assassin’s Creed Valhalla

Pe măsură ce jocul progresează, jucătorilor li se oferă o privire asupra regatelor care guvernează Anglia și numeroasele moduri în care vikingii le pot distruge.

Jocul introduce și un asasin misterios, care pare să-l îndrume pe Eivor în încercarea sa de a cuceri Anglia. Spre sfârșitul clipului, asasinul fără nume îl avertizează pe Eivor despre „un întuneric nevăzut, o amenințare de nerecunoscut” care este legată de destinul Angliei.

,,Eivor se va confrunta cu personaje puternice, inclusiv regii și fiii militanți ai lui Ragnar Lothbrok, precum și cu o amenințare misterioasă, în creștere, pentru destinul Angliei”, se arată în descrierea oficială a jocului.

În timp ce povestea se concentrează în principal pe aventurile lui Eivor, jucătorilor li se oferă libertatea de a comuta între versiunea masculină sau feminină a personajului în orice moment al jocului . Ubisoft a asigurat jucătorii că sexul lui Eivor nu va afecta în niciun fel povestea jocului.

Assassin’s Creed: Valhalla a fost lansat oficial pe 10 noiembrie, în variantele pentru Xbox Series X, Xbox Series S, PC, PS4, Google Stadia și Xbox One.

Jocul va fi disponibil, totodată, și în varianta pentru PlayStation 5. Pe piața românească, PS5 va ajunge pe 19 noiembrie.