Assassin’s Creed: Valhalla, gata de lansare. Urmărește aproape 2 ore de gameplay

Data: 9/11/2020 | Autor: .

Ubisoft va lansa, mâine, pe 10 noiembrie, noul joc Assassin’s Creed: Valhalla. Până să-l putem juca, Ubisoft a lansat, pe Youtube, un clip video cu aproape 2 ore din gameplay-ul noului joc.

Clipul livestream, capturat cu un Xbox Series X, prezintă aproape toate aspectele importante din joc, de la poveste până la trucurile care pot aduce  un plus gamerilor.

În cadrul clipului, doi dintre experții Ubisoft, Chris Watters și Youssef Maguid, prezintă câteva dintre nivelurile de dificultate, luptă, hărți și arme.

Ubisoft a lansat, recent, un nou trailer video pentru Assassin’s Creed: Valhalla.

Trailerul îl prezintă pe protagonistul principal Eivor, în timp ce pregătește invazia vikingilor în Anglia, după ce fratele său Sigurd se întoarce dintr-o cucerire.

Pe măsură ce trailerul progresează, jucătorilor li se oferă o privire asupra regatelor care guvernează Anglia și numeroasele moduri în care vikingii le pot distruge.

Trailerul introduce și un asasin misterios, care pare să-l îndrume pe Eivor în încercarea sa de a cuceri Anglia. Spre sfârșitul clipului, asasinul fără nume îl avertizează pe Eivor despre „un întuneric nevăzut, o amenințare de nerecunoscut” care este legată de destinul Angliei.

„Eivor se va confrunta cu personaje puternice, inclusiv regii și fiii militanți ai lui Ragnar Lothbrok, precum și cu o amenințare misterioasă, în creștere, pentru destinul Angliei”, se arată în descrierea oficială a trailerului.

În timp ce trailerul povestirii se concentrează în principal pe povestea lui Eivor, jucătorilor li se va oferi libertatea de a comuta între versiunea masculină sau feminină a personajului în orice moment al jocului . Ubisoft a asigurat jucătorii că sexul lui Eivor nu va afecta în niciun fel povestea jocului.

Assassin’s Creed: Valhalla va fi lansat oficial pe 10 noiembrie, în variantele pentru Xbox Series X, Xbox Series S, PC, PS4, Google Stadia și Xbox One.

Jocul va fi disponibil, totodată, și în varianta pentru PlayStation 5, odată cu lansarea consolei, pe 12 noiembrie, în SUA, Japonia, Canada, Mexic, Australia și Coreea de Sud.

Pe piața românească, PS5 va ajunge pe 19 noiembrie.