Astazi se lanseaza smartphone-ul Galaxy S III. La ce ne putem astepta

Data: 3/05/2012 | Autor: .

Samsung lanseaza joi unul dintre  cele mai asteptate telefoane ale anului 2012, Galaxy S III. Lansarea noului model va avea loc la Londra.  Telefonul quad-core va fi promovat drept smartphone-ul oficial al Jocurilor Olimpice 2012 care se vor desfasura in capitala Marii Britanii.

 Samsung a dat publicitatii, recent,  un nou teaser video care anticipeaza lansarea noului telefon. Acesta lanseaza un mesaj cat se poate de limpede: “cu noul Samsung Galaxy va veti distinge de turma”, aluzie la cozile facute de fanii Apple pentru a-si cumpara gadgeturile iPhone si iPad.

Anterior, Samsung Galaxy S III, a fost prezentat, in premiera, de un blog de tehnologie din Vietnam.  Noul S III ar urma sa aiba o grosime de numai 7 mm, mai subtire cu 1 mm decat HTC Ville si cu 0,1 mm fata de Moto RAZR. GalaxyS II are o grosime de 8.49 mm.

Telefonul va a avea un display Super Plus HD AMOLED de 4.65 inch, cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli, un procesor de 1.5 GHz Exynos quad-core, 1 GB memorie RAM, un spatiu de stocare de 32 GB si doua camere – una de 2 MP frontala si o alta de de 8 megapixeli capabila sa inregistreze in Full HD.

Smartphone-ul va suporta tehnologia 4G LTE si va rula Android 4.0.

Noul Galaxy S III cantareste 118 grame, va veni in doua culori – negru si albastru — si va avea o baterie de 1750 mAh.