Aston Martin DB11. Imagini video cu maşina care face furori la Geneva

Data: 2/03/2016 | Autor: .

Aston Martin DB11 gadgetreport.ro

Aston Martin a lansat la Salonul Auto de la Geneva una dintre cele mai aşteptate maşini din 2016, noul Aston Martin DB11. Urmaşul lui DB9 va fi, cel mai probabil, unul dintre automobilele de lux preferate de vedetele de la Hollywood şi fotbalişti. Preţul? “Numai” 212.000 dolari.

Noul Aston Martin DB11 vine cu un look super-sexy, dat de caroseria din aliaj de aluminiu, bolidul fiind cel mai uşor lansat de companie în ultimii 13 ani, relatează GadgetReport.ro

Noul Aston Martin DB11 are un motor de 5,2 litri V12, cu două chargere turbo, care îi asigură 600 de cai putere la 700 Nm. DB11 atinge 100 de kilometri la oră în numai 3,9 secunde, iar viteza maximă este de 322 kilometri/oră.

Transmisia este asigurată de ZF, care oferă cutia de viteze automată cu opt trepte din dotarea lui DB11, în timp ce arhitectura electronică a mașinii este semnată de Mercedes-Benz.

„DB11 este întruchiparea absolută a ceea ce Aston Martin trebuie să fie și am muncit intens pentru a ne asigura că DB11 combină atât un design excepțional cât și cele mai noi tehnologii”, a declarat Andy Palmer – CEO-ul Aston Martin.

Dincolo de look-ul spectaculos, maşina abundă de tehnologie. La interior este prezent un display de 12 inchi, touchscreen, care îi oferă şoferului toate opţiunile, de la controlul maşinii, la vizionarea imaginilor de pe camerele de parcare. Aston Martin DB11 are, bineinteles, şi funcția de asistent parcare. Modelul se laudă şi cu cel mai nou sistem audio Bang&Olufsen.

La interior, modelul britanic vine cu scaune profilate anatomic, cu un display sensibil la atingere cu diagonala de 12 inch și cu un sistem audio de vârf semnat de specialiștii de la Bang&Olufsen.

Cum arată maşina vedeţi în clipul video de mai jos.