AT&T pregateste lansarea Samsung Galaxy S IV

Data: 28/01/2013 | Autor: .

galaxys

Compania americana de telefonie mobile AT&T a dezvaluit, accidendal, detalii despre noul telefon Galaxy S IV pe care Samsung se pregateste sa il lanseze in primavara.

Potrivit datelor citate de GSM Arena, telefonul cu nume de cod SGH-I337, va avea un ecran de 4.99″ Super AMOLED Full HD la 1080p si un procesor Octa Core Exynos 5, cel mai puternic din lume.

Informatiile vin sa confirme datele prezentate anterior de Gadgetreport.ro

gsmarena_001Relatam saptamana trecuta, in premiera, ca Samsung va lansa cea de-a patra generatie a smartphone-ului Galaxy pe data de 22 martie, in cadrul Mobile Unpacked. Potrivit Asia Economic News, sud-coreenii nu s-au decis inca in privinta locatiei, pe lista scurta aflandu-se Londra, New York si Seul.

Potrivit publicatiei, noul telefon va veni cu un ecran de 5 inch, Full HD la 1080p. Pe langa imaginea incredibila, noul ecran SUPER AMOLED va consuma cu 25% mai putina energie si va permite producatorului sa il foloseasca inclusiv in gadgeturi cu forme curbe, asa cum arata, de altfel,prototipul prezentat de GadgetReport.ro.

Galaxy S IV ar urma sa fie primul telefon din lume ce va rula noul procesor Exynos 5 Octa (8-Core) alaturi de o placa ARM’s Mali-T658 GPU.

Lista specificatiilor mai include 2 GB de RAM, o camera de 13 MP si o baterie de 2600 mAh.

Galaxy S IV ar urma sa vina in doua culori – alb si negru, si sa se incarce wireless. Potrivit BGR, noul smartphone va integra cateva dintre facilitatile Galaxy Note, printre altele si S Pen stylus.

GadgetReport.ro a prezentat, recent, un material video care prezinta un studiu de design cu noul telefon. Materialul video nu este unul oficial, fiind un exercitiu de imaginatie al unei case de design.