Noul iPhone 5S este aproape gata. Vezi cand se lanseaza

Data: 28/01/2013 | Autor: .

 

iphone-5s

Noua generatie de iPhone, modelul 5S, si-ar putea face debutul in luna iulie 2013, relateaza iLounge, citat de GSM Arena. Apple pregateste si lansarea, cel mai probabil in octombrie, a noii tablete iPad Mini, cu ecran Retina.

Potrivit surselor iLounge, iPhone 5S va avea un design similar cu iPhone 5 insa va veni cu un procesor mai puternic si o camera de 13 MP, produsa de Sony. Noul telefon ar urma sa includa si un scanner de amprenta, asta dupa ce Apple a cumparat anul trecut tehnologia produsa de Authentec.iphone5soft

Informatiile vin sa confirme datele prezentate anterior de GadgetReport.ro. Spuneam atunci, citandu-l pe analistul Peter Misek, de la Jefferies & Company, ca noul telefon va include un nou ecran “super HD”, ca va integra tehnologia NFC si va aduce in plus o baterie mai buna.

Nu este exclus sa vedem un procesor quad-core si mai multa memorie. Si sistemul de operare va fi upgradat si va aduce, printre altele, un nou pachet de harti.

iPhone 5 S ar putea veni in sase sau opt variante de culoare, un urias pas inainte fata de clasicele alb-negru din prezent.