Audi TT RS. Primele imagini video cu noul model sportiv

Data: 26/04/2016 | Autor: .
Audi TT RS Beijing GadgetReport.ro

Audi TT RS

Audi a lansat, la Salonul Auto de la Beijing, noul model sportiv Audi TT RS. Bolidul ajunge la 00 de km/h in doar 3,7 secunde şi are un preţ pe măsură, începând de la 66.400 de euro.

Noul model vine cu un motor de 2.5 litri, capabil sa genereze 395 de cai putere. Audi TT RS atinge o viteză maximă de 250 de km/h.

Motorului  este cuplat la o cutie de viteze robotizată cu şapte rapoarte S tronic, cu două ambreiaje

Cuplul maxim atins de motorul Audi este de 480 Nm și este disponibil între 1700 și 5850 rpm. Puterea este transmisă tuturor celor patru roți printr-un sistem de tracțiune integrală permanentă quattro, iar cutia este un S-tronic cu 7 trepte special dezvoltată pentru TT-RS.

Maşina vine cu spoilere cu linii noi și agresive și stopurile Matrix OLED care inaugurează această tehnologie în segment.

Printre dotările care vin standard pe noul TT RS se află jantele de 19 inci, discuri de frânare din oţel (ventilate pe puntea din faţă), sistemul de selectare a regimurilor de lucru a Audi drive select, un sistem de evacuare activ, dar şi un ecran digital în locul ceasurilor de bord, Virtual Cockpit, acesta având un regim special pentru versiunile RS.

Pretul versiunii coupe incepe de la 66.400 de euro, in timp ce pentru un roadster suma de start este de 69.200 de euro. Noul Audi TT RS va fi scos la vanzare incepand cu aceasta vara.