Samsung Gear Circle. Cum arată căştile fără fir

Data: 27/04/2016 | Autor: .

samsung gear circle casti gadgetreport.ro

Unul dintre cele mai interesante produse din zona căştilor bluetooth, disponibil şi pe piaţa românească, este Samsung Gear Circle, o pereche de căşti fără fir, excelente pentru persoanele active, putând fi folosite atât la birou, acasă, pe stradă sau la alergat.

Căştile bluetooth vin cu o formă specială, ergonomică, se prind sub forma unui colier la gât, cu ajutorul marginilor magnetice, şi îţi permit să asculţi muzică, să iniţiezi apeluri şi să răspunzi la telefon, prin bluetooth.

Pentru a putea conecta căştile, îţi trebuie un telefon Samsung cu minim Android 4.2.2 şi 1 GB de RAM.

Samsung Gear Circle se conectează foarte simplu la telefoanele Samsung. Deschizi bluetooth-ul şi dai căutare. Vei găsi instantaneu “Gear Circle” şi nu îţi mai rămâne decât să dai connect. Odată împerecheat, telefonul va recunoaşte căştile de fiecare dată când le deschizi.

Căştile au un buton de pornire/oprire, altul de play/pause/stop şi o zonă tactilă de volum, pe casca din dreapta. Pe partea din spate, ai două led-uri care îţi arată starea bateriei. În momentul în care bateria este descărcată, ledul devine roşu şi trebuie să le pui în priză. Căştile se încarcă destul de repede, în maxim jumătate de oră.

Din momentul în care le-ai pornit, vei avea până la 9 ore de autonomie pentru muzică/filme/fişiere audio şi 11 ore de convorbire pe telefon. Dacă vei primi un apel, nu trebuie decât să le pui în urechi şi să vorbeşti.

Sunetul este foarte clar, are un bass puternic, iar izolarea fonică este excelentă, indiferent dacă te afli în birou, pe stradă sau în metrou. Mai mult, dacă descarci aplicaţia Samsung Gear, vei putea seta sunetul după preferinţe, pe diverse profiluri (rock, dance, jazz, clasic etc.)

Căştile Samsung Gear Circle vin în pachet cu trei tipuri de galene din cauciuc şi cu trei coliere din plastic.

Căştile pot fi cumpărate din magazinele de specialitate din toată ţara. Preţul este unul pe măsura tehnologiei, destul de piperat (280-350 lei în funcţie de oferte), însă experienţa multimedia merită toţi banii alocaţi acestei investiţii.

Vedeţi mai jos un unboxing cu căştile Samsung Gear Circle realizat de GadgetReport.ro