Back to 1966! Star Trek revine cu o nouă serie

Data: 9/11/2015 | Autor: .

USS-Enterprise-Star-Trek-1

CBS va lansa o noua serie din „Star Trek”, în ianuarie 2017. Celebrul serial SF va avea noi personaje, aflate în căutarea unor noi lumi și civilizații. Noua serie se doreşte a fi o reîntoarcere la stilul original al francizei, din anul 1966.

Noua serie Star Trek va fi produsă de Alex Kurtzman, cel care a contribuit si la realizarea filmelor „Star Trek” (2009) și „Star Trek Into Darkness” (2013).

Născută gratie imaginatiei lui Gene Roddenberry, seria originală „Star Trek” a debutat la televiziunea americană pe 8 septembrie 1966. Ulterior, a fost difuzată în peste 190 de țări.

„Toată lumea are un mare respect pentru această franciză si suntem incantati sa lasăm urmatorul capitol în mâinile lui Alex Kurtzman, care cunoaste această lume și publicul său”, a declarat David Stapf, președintele CBS Television Studios.

Potrivit CBS, actiunea din noua serie Star Trek nu este conexata cu cea din viitorul film „Star Trek Beyond”, care va fi lansat în vara lui 2016.

Episodul pilot si episoadele ulterioare vor fi disponibile în Statele Unite prin CBS All Access. Ulterior va fi distribuita simultan si la nivel international, prin CBS Studios International.