War is coming! Trailerul primului film Warcraft, viral pe internet

Data: 6/11/2015 | Autor: .

warcraft.inceputuri-poster-gadgetreport.roLegendary Pictures si Universal Pictures au lansat trailer-ul oficial al primului film Warcraft, inspirat din celebra serie de jocuri video. Filmul ” Warcraft: Începutul ” va fi lansat in cinematografe in 10 iunie 2016 sub denumirea de ” Warcraft: Începutul „.

Trailerul” Warcraft: Începutul ” face furori pe internet. În numai doua zile a adunat peste 5 milioane de vizualizari.

Filmul, care se bazează atat pe seria de jocuri video Warcraft, cat și pe nuvelele cu actiunea in lumea Azeroth.

„Tărâmul pașnic Azeroth se află la un pas de război când se confruntă cu invadatori de temut: luptatorii orci fug din lumea lor aflata pe moarte, pentru a coloniza alta. Un portal se deschide pentru a conecta cele două lumi. O armată se confruntă distrugerea, iar cealaltă se confruntă cu dispariția. Începe o saga spectaculosă a puterii și sacrificiului, în care războiul are multe fețe și toată lumea luptă pentru ceva”, afirmă Legendary, in descrierea filmului.

Filmările pentru” Warcraft: Începutul ” au început pe 13 ianuarie 2014, regizate de Duncan Jones, dupa un scenariu pe care l-a scris impreuna cu Charles Leavitt.

Din distributie fac parte Paula Patton, Ben Foster, Travis Fimmel, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky, Daniel Wu si altii. Este produs de Legendary Pictures, Blizzard Entertainment si Atlas Entertainment.


Mai multe detalii aflaţi de pe www.warcraftmovie.com