Bad Boys for Life, record de spectatori in cinematografele americane

Data: 3/02/2020 | Autor: .

Bad Boys for Life, record de spectatori in cinematografele americaneFilmul de acţiune „Bad Boys for Life”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în distribuţie, a ocupat primul loc în box office-ul nord-american pentru al treilea weekend consecutiv de la premieră, relatează GadgetReport.ro

Regizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah, lungmetrajul, al treilea din seria „Bad Boys” lansată în 1995, a generat în al treilea weekend de la debut încasări de 17,6 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

„Bad Boys for Life” este şi cea mai profitabilă dintre cele trei producţii, cu încasări totale de peste 291 de milioane de dolari, la nivel global, până în prezent.

Ce se întâmplă când ,,Băieții Răi” devin bărbați? Ei bine, după 25 de ani de la lansarea primului film “Bad Boys”, îi regăsim pe celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett la fel de simpatici cum îi știm.

Doar că acum îi cam bântuie criza vârstei mijlocii, pe fiecare în alt fel: Marcus tocmai devine bunic și se gândește deja la pensionare pentru a petrece mai mult timp în familie, dar Mike se împăunează cu forma sa de zile mari și vrea să demonstreze că este mai pregătit ca oricând să-i prindă pe răufăcători.

Și fiindcă Mike este urmărit de interlopi periculoși iar prietenii nu renunță la greu, Marcus se lasă convins să-l însoțească într-o ultimă misiune, sub deviza “Luptăm împreună. Murim Împreună”. Așa că revin în focurile acțiunii pe străzile din Miami, în urmăriri palpitante, cascadorii spectaculoase și surprize comice.

Băieții răi (Bad Boys For Life). Un film plin de adrenalină și umor